Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta

31. 05. 2016. 08:59 >> 08:42

NASTUPIO U MOSKVI

Elton Džon se nada sastanku sa Putinom

Slavni britanski muzičar Elton Džon rekao je da žali zbog toga što se nije sastao sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom tokom svog boravka u Moskvi, ali i da se nada da će u budućnosti ipak moći da sa njim razgovara o pravima LGBT populacije u Rusiji.

On je na koncertu u Moskvi zahvalio Putinu što ga je pozvao da sa njim razgovara "o važnim pitanjima, uključujući i prava LGBT populacije i oboljelih od side u Rusiji", izrazivši nadu da će do sastanka sa ruskim liderom ipak doći.

Džon je kritikovao zakon o zabrani "gej propagande" u Rusiji i Putinovu izjavu da homoseksualci treba da ostave decu na miru.

Putin je u septembru pozvao Eltona Džona, inače deklarisanog homoseksualca, da se sastane sa njim kako bi razgovarali o pitanjima prava gej populacije.

Poziv je uslijedio pošto je legendarni muzičar na Instagramu napisao da je telefonom razgovarao sa Putinom, ali se ispostavilo da je bio žrtva neslane šale dvojice Rusa.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније