Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ B92/Tanjug ]

24. 07. 2017. 13:40 >> 13:11

ŠVAJCARSKA

Napad motornom testorom, 5 ranjenih

Najmanje pet osoba je povrijeđeno, od kojih dvije teže, kada je muškarac motornom testerom napao ljude u gradu Šafhauzenu na sjeveru Švajcarske. Policija traga za napadačem.

Policija je došla na lice mjesta na poziv da povrijeđeni ljudi leže na ulici, prenosi "Dejli mejl onlajn"

Policija nije iznijela detalje napada, ali lokali mediji izvještavaju da policija u centru grada, na sjeveru Švajcarske, sprovodi operaciju zbog "specijalne situacije". 

Portaprol poliicje u Šafhauzenu potvrdio je da je opercija u toku, ali je odbio da iznese bilo kakve detalje, prenosi sajt "Lokal". 

Vlasnik prodavnice u tom području izjavio je za švajcarski "Blik" da se muškarac sa motornom testerom šetao ulicama i da su pješaci i stanovnici tog dijela grada zamoljeni da napuste prodavnice i stanove. 

Na do sada objavljenim slikama na društvenim mrežama vide se ljekari koji pružaju pomoć povrijeđenima kod Mekdonaldsa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније