Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ Objavio: O.Z. ]

27. 07. 2017. 18:48 >> 18:20

EU NAJAVILA

Nova pomoć Grčkoj za izbjegličku krizu

Evropska komisija saopštila je danas da će dodijeliti novu hitnu finansijsku pomoć Grčkoj koja se suočava sa izbjegličkom krizom i u kojoj se nalazi nekoliko desetina hiljada izbjeglica.

Paket pomoći od 209 miliona eura obuhvata i program od 151 miliona eura namijenjen kao pomoć porodicama izbjeglica da iznajme smještaj u grčkim gradovima.

Predstavnici Evropske komisije koji se nalaze u posjeti Atini izjavili su da je sa novim sredstvima udvostručena pomoć Grčkoj za rješavanje izbjegličke krize dodajući da ona sada ukupno iznoci 401 milion eura.

Projekat iznajmljivanja smještaja za izbjeglice će se sprovoditi u saradnji s Visokim komesarijatom UN za izbeglice (UNHCR) i predviđa iznajmljivanje 22.000 stanova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније