Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta,I.Š. ]

27. 09. 2017. 13:51 >> 13:21

OKOLINA RAMADIJA

Iračke snage potisnule ekstremiste ID

Iračke vladine snage potisnule su pripadnike Islamske države iz tri mjesta blizu Ramadija na zapadu Iraka, koje su ekstremisti zauzeli i držali nekoliko sati, saopštila je danas policija.

 

 

 

"Bezbjednosne snage i plemena povratili su kontrolu nad mjestima al Taš, Madžar i 'zonu sedam kilometara' južno i zapadno od Ramadija.

"Svi pripadnici Daeša su ubijeni", rekao je novinarima šef policije provincije al Anbar general Hadi Razidž Kasar, koristeći arapsku skraćenicu za Islamsku državu.

Jedan vojni izvor javio je da su žestoke borbe izbile jutros između iračkih vladinih snaga i ekstremista Islamske države kod prilaza Ramadiju, oko stotinu kilometara zapadno od Bagdada.

General iračke vojske koji nije želio da mu se navede ime, rekao je da su teroristi ušli u ta tri mjesta oko grada Ramadija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније