Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

07. 01. 2018. 19:12 >> 18:43

ISPITUJU UZROKE

Eksplozija u Stokholmu, poginuo muškarac

U eksploziji koja se dogodila danas ispred podzemne željeznice na jugu Stokholma poginuo je jedan muškarac, dok je druga osoba povrijeđena.

Kako prenosi AP, muškarac je poginuo kada je podigao sa zemlje objekat koji je eksplodirao.

U eksploziji je lakše povrijeđena jedna žena. Metro Varbi Gard i istoimeni trg su bili zatvoreni dok je trajao policijski uviđaj.

Policija ispituje ostatke objekta koji je eksplodirao, navodi AP.

"Prema navodima očevidaca, teže povrijeđena osoba je uzela sa trotoara neki predmet koji je odmah eksplodirao", navela je policija, dok je lokalna štampa prenijela da je u pitanju ručna bomba.

Za sada nema indicija da je u pitanju teroristički napad, dodala je policija, koja je otvorila istragu za pokušaj ubistva.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније