Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavila: M.L.B. [ Beta ]

11. 12. 2018. 10:20 >> 09:54
1

TESTIRANJE

Iran potvrdio da je sproveo raketnu probu

Iran je danas potvrdio da je "nedavno" sproveo raketnu probu, javila je agencija Fars, više od nedjelju dana pošto su Vašington, London i Pariz osudili ove aktivnosti Teherana.

"Nastavljamo testiranje raketa i nedavna proba bila je važan test", rekao je general Amirali Hadžizadeh, komandant vazduhoplovnih snaga Iranske revolucionarne garde.

SAD su prošlog vikenda saopštile da je Iran sproveo probu "balističke rakete srednjeg dometa koja može da nosi nekoliko bojevih glava i da pogodi nekoliko područja u Evropi i Bliskom istoku".

Američke vlasti pozvale su Evropsku uniju da uvede sankcije na iranski program balističkih raketa za koji smatra da predstavlja "rastuću i ozbiljnu prijetnju".

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније