Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

22. 01. 2020. 23:24   >>  23:22

OPOZIV TRAMPA

Pompeo: Rado ću svjedočiti

Američki državni sekretar Majk Pompeo izjavio je da je spreman da svjedoči u procesu opoziva Donalda Trampa ukoliko bude imao zakonsku obavezu.

"Ukoliko po zakonu budem morao da svjedočim, kao što sam već rekao, rado ću to učiniti", rekao je Pompeo.

On je dodao i da nije pratio proces dok je na turneji po zapadnoj hemisferi.

U američkom Senatu počelo je suđenje u procesu opoziva predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa po dva osnova - da je iskoristio položaj kako bi izvršio pritisak na ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog da istraži Džoa Bajdena, bivšeg potpredsjednika SAD koji važi za jednog od njegovih ozbiljnijih protivkadnidata na novembarskim izborima, dok su drugi osnov navodne opstrukcije Kongresa u istraži koju je sprovelo to tijelo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније