Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta, Objavila: R.B. ]

15. 03. 2020. 20:27 >> 20:23

3.600 NOVOZARAŽENIH

Još 368 osoba umrlo u Italiji

Još 368 osoba umrlo je u Italiji u posljednja 24 časa od novog korona virusa, čime je broj stradalih u toj zemlji povećan na 1.809, saopštili su zvaničnici.

To je do sada najveći broj umrlih u jednom danu, a u posljednja 24 časa postavljen je rekord i u broju novih slučajeva.

Prema podacima koje je večeras saopštila italijanska Civilna zaštita, broj zaraženih povećan je za 3.590 osoba u odnosu na juče i sada iznosi 24.747 ljudi, navodi Asošiejted pres.

I dalje je najviše pogođen region Lombardija na sjeveru italije, gdje su zaražene 13.272 osobe, od kojih je umrlo 1.218, navodi Frans pres.

U Italiji, zemlji koja je najviše pogođena pandemijom korona virusa poslije Kine, raste broj i zaraženih i umrlih, uprkos oštrim mjerama za sprečavanje širenja pandemije.

Italija je zabranila izlazak iz domova po gradovima, osim radi neophodnih stvari, kao što su kupovina hrane i ljekova, odlazak na posao ili kod ljekara.

Zaraza korona virusom do sada je potvrđena kod više od 167.000 ljudi širom svijeta, od kojih je umrlo 6.455.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније