Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ B.B. ]

02. 02. 2022. 21:02 >> 21:12

IMAO VEZU SA KOLEGINICOM

Predsjednik CNN-a podnio ostavku

Predsjednik američke televizijske mreže Si En En (CNN) Džefri Zaker izjavio je danas da podnosi ostavku poslije otkrića o skrivenoj vezi sa koleginicom.

Zaker (56), koji je na čelu CNN od 2013. godine, rekao je da je pogriješio što je krio vezu sa direktorkom marketinga.

Predsjednik CNN je rekao da je o postojanju veze nedavno govorio tokom interne istrage o drugom slučaju.

"Trebalo je da to prijavim kada je počelo, ali nisam. Pogriješio sam. Kao rezultat toga, danas se povlačim", rekao je Zaker.

Direktorka marketinga Alison Golast, za koju je CNN naveo da će zadržati posao, takođe je izrazila žaljenje što svojim nadređenima nije prijavila vezu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније