Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ R.B. ]

10. 12. 2022. 13:12 >> 13:10

OBILNE PADAVINE

Snijeg paralisao aerodrom u Mančesteru, putnici čekaju satima

Aerodrom u Mančesteru zatvorio je privremeno obje piste zbog obilnih sniježnih padavina, javljaju britanski mediji.

U saopštenju na Tviteru uprava aerodroma u Mančesteru navodi da je "bezbjednost putnika na prvom mjestu i da će saobraćaj biti nastavljen što je prije moguće".

Putnicima je savjetovano da kontaktiraju svoju avio-kompaniju za najažurnije informacije o letovima, jer je na desetine letova pogođeno.

Putnici sa pojedinih letova, koji su se u avione ukrcali prije zatvaranja pista, javljaju da satima čekaju zarobljeni u letjelicama.

Britanske meteorološke službe izdale su upozorenje da bi magla, ledena kiša i snijeg mogli da dovedu do poremećaja putovanja u djelove Velike Britanije tokom narednih dana.

Tokom vikenda temperatura će se u pojedinim oblastima spustiti i do minus deset stepeni Celzijusa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније