Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

17. 04. 2014. 11:36 >> 11:35

FRANCUSKA

Opljačkan "Šarl de Gol"

Petnaestak naoružanih napadača je opljačkalo rano jutros magacin pariskog međunarodnog aerodroma "Roasi Šarl de Gol", javili su francuski mediji.

Napadači su zaposlene zatvorili, pod prijetnjom tejzerima, a pokrali su ogromne koli čine robe, između ostalog cigarete, parfeme i alkoholna pića, navodi list "Parizjen".Riječ je o proizvodima koji su bili namenjeni "djuti fri" prodavnicama na pariskom aerodromu.

Pokradena roba utovarena je u tri kamiona, a ukupna vrijednost štete još nije procijenjena, mada se već pretpostavlja da je veoma velika.

Vazduhoplovne i pogranične policijske snage sprovode istragu o tom incidentu, u kojem niko nije povređen.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније