Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

M.M.Lj. [ economictimes.indiatimes.com ]

03. 01. 2024. 21:34 >> 21:34

OPASNOST ŠIRENJA RATA

Njemačka pozvala svoje državljane da hitno napuste Liban

Njemačka je pozvala svoje građane da brzo napuste Liban, upozoravajući da se ne može da isključi širenje rata između Izraela i Hamasa nakon što je u napadu dronom u Bejrutu ubijen visoki lider Hamasa.

„Od svih njemačkih državljana, koji su još u Libanu, traži se da se registruju na ELEFAND listi pripravnosti za krizne situacije i da napuste zemlju što je prije moguće“, napisalo je njemačko ministarstvo spoljnih poslova na platfrmi X, ranije poznatoj kao Tviter.

Upozorenje je uslijedilo nakon sastanka krizne jedinice njemačke vlade.

“Ne može se isključiti dalje pogoršanje situacije i širenje sukoba, posebno imajući u vidu ubistvo Saleha al-Arurija”, napisao je politički broj dva Hamasa u Bejrutu u utorak, napisalo je ministarstvo.

„Ovo se prije svega odnosi na južni dio Libana, uključujući i južne urbane oblasti Bejruta."

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније