Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.M. [ Beta ]

05. 02. 2024. 19:36 >> 19:36
Čitaj mi:

povrijeđena tri policajca

Hapšenje 14 migranata u Rimu poslije nereda zbog smrti mladića ​iz Afrike

Policija u Rimu je saopštila da je uhapsila 14 migranata iz devet zemalja zbog njihove navodne umiješanosti u nerede u migrantskom centru poslije smrti migranta iz Gvineje.

Italijanski poslanik koji je posjetio taj migrantski centar je u nedelju rekao da se 21-godišnji migrant objesio iz očaja jer nije mogao da se vrati kući.

Pošto je u nedjelju izjutra nađeno tijelo mladića ostali migranti u centru su počeli da pale dušeke i kamenicama gađaju policiju, zapalili jedno policijsko vozilo i uništili opremu policajaca i osam video kamera.

Policija je suzavacem smirivala nerede koji su potrajali do večeri. Povrijeđena su tri policajca.

Policija kaže da su osumnjičeni za nerede iz Maroka, Pakistana, Gvineje, s Kube, iz Čilea, Senegala, Tunisa, Nigerije i Gambije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније