Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Politika [ R.B. ]

16. 02. 2024. 13:23 >> 13:22
Čitaj mi:

POLICIJA OBAVIJEŠTENA

Nova optužba za seksualni napad protiv Depardjea

Francuski glumac Žerar Depardje suočio se sa novom optužbom za seksualni napad, nakon što ga je jedna žena optužila da ju je navodno seksualno napao tokom snimanja filma 2014. godine, navodi se u tužbi podnijetoj policiji.

Žena je 9. januara podnela tužbu optužujući Deparđea za „seksualni napad” dok je radila kao asistentkinja na snimanju filma „Mađioničar i sijamci” 2014. godine. Žena je rekla za regionalne novine „Le Courrier de l'Ouest” da je tada imala 24 godine i da ju je Depardje, kako je navela, „pipkao” i davao „neprimjerene” primedbe, objavio je France24.

Optužbe za seksualni napad na odraslu osobu u Francuskoj zastarijevaju za šest godina.

Depardje (75) je optužen za silovanje u drugom slučaju, kao i za seksualno uznemiravanje i napad na više od deset žena. Depardje negira te optužbe. Depardje je 2020. godine optužen za silovanje i seksualni napad nakon što je glumica Šarlot Arnold podnijela sopstvenu tužbu.

Još jedna tužba za seksualni napad koju je prošle godine podnijela glumica Helen Diras, koja je rekla da ju je Depardje opipao tokom snimanja filma 2007. godine, odbačena je zbog isteka roka zastarjelosti. Španska novinarka i spisateljica Rut Baza rekla je da je prošlog mjeseca u Španiji podnijela krivičnu prijavu protiv Deparđea, tvrdeći da ju je silovao 1995. godine u Parizu. U Francuskoj optužbe za silovanje odrasle osobe zastarevaju za 20 godina, prenosi Tanjug.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније