Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ R.B. ]

26. 12. 2023. 22:14 >> 22:16
Čitaj mi:

OBJAVILI ESEJ PODRŠKE

Francuske zvijezde brane Depardijea nakon optužbi za silovanje

Više od 50 francuskih izvođača, pisaca i producenata objavilo je danas esej u kome brane filmsku zvijezdu Žerara Depardijea (74) koji je optužen da je počinio silovanje i seksualni napad i da se tokom svoje karijere ponašao nedolično prema ženama.

Depardijeu su izrečene preliminarne optužbe za silovanje i seksualni napad 2020. godine poslije optužbi glumice Šarlot Arnu, a više desetina drugih žena ga je optužilo za uznemiravanje, dodirivanje ili seksualno zlostavljanje.

Depardije negira nepravde i esej je nazvao "prelijepim".

Esej je objavljen u konzervativnom listu Figaro, a potpisale su ga ličnosti među kojima su bivša prva dama i pjevačica Karla (Carla) Bruni, bivša Depardjeova partnerka Karol Buke (Carole Bouquet) i glumci Pjer Rišar (Pierre Richard), Šarlot Rempling (Charlotte) i Viktorija Abril (Victoria Abril).

Zaštitnici prava žrtava seksualnog zlostavljanja saopštili su da su užasnuti podrškom poznatom glumcu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније