Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.M. [ Mina ]

20. 02. 2024. 12:56 >> 12:56
Čitaj mi:

Abdel Fattah El-Sisi

Prihod Sueckog kanala prepolovljen

Prijhodi Sueckog kanala prepolovljeni su zbog uticaja napada Huta na brodve, saopštio je egipatski predsjednik Abdel Fattah El-Sisi.

Govoreći o efektima rata između Izraela i Hamasa i drugih prekograničnih trvenja koje je taj sukob izazvao, El-Sisi je rekao da je Suecki kanal, koji je Egiptu donosio skoro deset milijardi godišnje, sada po prihodima oslabio 40 do 50 odsto, prenosi Biznis.ba.

On je dodao da Egipat mora da nastavi da izlazi u susret svojim finansijskim obavezama sa "kompanijama i partnerima".

El-Sisi je o tome govorio tokom konferencije sa naftnim kompanijama na događaju Egipatski energetski show (EGYPES) 2024, koji se održava u Kairu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније