Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

16. 09. 2014. 21:19 >> 21:17

PRVI PUT OD PRIMIRJA

Rakete iz Gaze ispaljene na Izrael

Čelnici izraelske vojske istakli su da je jug Izraela napadnut minobacačkim oružjem iz pojasa Gaze, prvi put od potpisivanja primirja.

Posljednji sukobi u Gazi trajali su 50 dana, a završeni su primirjem koje je potpisano krajem avgusta. Vojni zvaničnici su istakli da nije bilo povrijeđenih u napadu, te da nije pričinjena materijalna šteta.

U toku 50-dnevnog rata poginulo je gotovo 2.200 Palestinaca, dok je živote izgubilo 66 izraelskih civila i vojnika.  Nekoliko sati prioje tog napada kojim je prekršeno primirje, Ujedinjene nacije su odobrile početak sanacije porušenih gradova u Gazi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније