Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

15. 11. 2014. 18:12 >> 18:08

ŽESTOK UDARAC IDIL-U

Iračka vojska zauzela najveću rafineriju

Iračka vojska je vratila pod kontrolu najveću rafineriju u Iraku koju su prije četiri mjeseca zauzeli pripadnici terorističke organizacije IDIL.

Lokalni izvori su saopštili da su militanti IDIL-a u potpunosti napustili rafineriju Baiji, koja proizvodi petinu iračke nafte.

Pripadnici iračke vojske su, nakon što su zauzeli navedeno područje, deaktivirali bombe koje su militanti postavili unutar rafinerije.

Iračko ministarstvo odbrane 11. novembra je takođe potvrdilo da su pripadnici iračke vojske protjerali militante iz regiju Baiji u provinciji Salahadin.

Militanti IDIL-a su u junu zauzeli nekoliko regija u Iraku uključujući Mosul nakon čega se vode žestoke borbe između ove organizacije i iračke vojske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније