Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

25. 11. 2014. 21:52 >> 21:49

ADVOKATI BRAUNA

Sudski proces je nepravedan!

Advokati porodice Majkla Brauna osudili su kao nepravedan sudski proces u kojem nije podignuta optužnica protiv policajca Darena Vilsona.

"Ovaj proces je nepravedan i protiv njega se treba žaliti", rekao je novinarima advokat Bendžamin Kramp, jedan dan poslije odluke porote da se ne podigne optužnica protiv Vilsona, prenosi AFP.

Kramp je kazao da su njegov tim i on detaljno iznijeli svjedočenja na poroti koja je bila iza zatvorenih vrata, o događaju iz 2. avgusta kada je ubijen Braun.

"Sve smo detaljno obradili i vidjeli kako je kompletan proces bio nepravedan", rekao je advokat.

On je kritikovao način na koji je Vilson bio unakrsno ispitivan pred porotom u septembru, rekavši da bi "student prve godine prava bolje odradio posao".

Advokati porodice Majkla Brauna su, kako je javio Rojters, na današnjoj pomalo haotičnoj konferenciji za novinare osudili nasilne proteste, ali i sudski proces u kojem policajac nije optužen.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније