Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

19. 03. 2015. 08:52 >> 08:45

U GETEBORGU

U pucnjavi u Švedskoj dvoje poginulo

Najmanje dvije osobe su poginule a osam je ranjeno kasno sinoć u pucnjavi u jednom restoranu u švedskom gradu Geteborgu, javile su agencije.

 

 

 

Pucala su dvojica muškaraca naoružana automatima, ali policija nije objavila da li ima osumnjičenih, iako je nekoliko ljudi privedeno radi ispitivanja.

Prema prvim infromacijama, u pitanju su članovi kriminalnih grupa. 

Asošijeted pres prenosi izjavu portparolke policije Ule Brehm da se pucnjava dogodila u predgrađu Geteborga, Biskopgarden, u kom su se i ranije razračunavale različite grupe. 

Prema njenim riječima, nema nikakvih naznaka da bi u pitanju mogao biti terorizam, a još je rano da se nagađa šta bi mogao biti motiv nasilja. 

Jedan očevidac naveo je za švedsku televiziju SVT da su dvojica muškaraca ušla u restoran i počela da pucaju iz automata. 

AP podsjeća da je 30. januara jedan muškarac ranjen u pucnjavi na trgu ispred istog tog restorana, a da se za sada ne zna da li su ta dva događaja povezana.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније