Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

27. 08. 2020. 14:37 >> 14:37

ULOŽENO 2,7 MILIONA EURA

Rekonstruisan "The Long Beach Hotel Montenegro" u Ulcinju

Kompanija Karisma Hotels Adriatic Montenegro, dio hotelske grupacije Karisma Hotels & Resorts, rekonstruisala je The Long Beach Hotel Montenegro u opštini Ulcinj. Vrijednost ukupne investicije iznosi 2,7 miliona eura.

Kako je saopšteno, investicija je u dvije faze obuhvatila rekonstrukciju soba, kao i lobija, lobi bara, nove recepcije, restorana, te otvoreno-zatvorenog bazena.

"Sada Ulcinj, pored porodičnog rizorta Holiday Villages Montenegro, može da se pohvali i kompletno renoviranim The Long Beach Hotel Montenegro hotelom, koji odiše toplinom i svedenošću", saopštila je grupacija Karisma Hotels & Resorts .

Istakli su da je investicija realizovana u izazovnoj godini.

"Veliki uspjeh ove korporacije, a takođe i iskaz povjerenja u trasirani razvojni put države Crne Gore u oblasti hotelijerstva jeste činjenica da je jedna ovakva investicija realizovana u potpuno atipičnoj sezoni, kao što je 2020. Karisma Hotels & Resorts će nastaviti sa razvojnim planovima same destinacije, kako bi uspješno zadovoljila potrebe svih gostiju, te što bolje pozicionirala Crnu Goru kao jednu od najatraktivnijih destinacija na Mediteranu".navodi se saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније