Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

Б.Ч.Ј.

01. 08. 2023. 09:16 >> 15:44
2

KRALj

U Budvi više od 40 hiljada turista

U Budvi boravi više od 40 hiljada prijavljenih turista, kazao je za Jutarnji program zamjenik direktora TO Budva Nikola Kralj. Kaže i da je ove godine bolja naplata boravišne takse.

"U Budvi imamo preko 40 hiljada prijavljeih turista, važno je napomenuti da se radi o gostima u kolektivnom smještaju i koji su u našem sistemu za prijavu boravka. Da li je ta brojka tačna ili imamo nešto više gostiju ne mogu tačno da kažem", kazao je Kralj.

Ističe i da je boravišna taksa ove godine viša za 50 u odnosu na prethodnu gorinu.

"Isto tako i broj prijhavljenih turista je značajno veći. Govorimo o periodu od 1. januara do jučerašnjeg dana u odnosu na prethodnu godinu. Svi pokazatelji su takvi da nam govore da smo imali dobu predsezonu, da smo imali dobre zimske mjesece i sada očekujemo da u glavnoj turističkoj sezoni iznesemo najveći dio i da onda na kraju godine sumiramo utiske i vidimo da li je ova sezona bila baš kako smo i očekivali", kazao je Kralj.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније