Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

[ M.L.B. ]

15. 08. 2023. 15:07 >> 15:07

PSK "OČNjAK"

Planinarska kutija i upisna knjiga na najvišem vrhu Crne Gore

Članovi planinarskog sportskog kluba "Očnjak" Gusinje su prije dva dana iznijeli i postavili planinarsku kutiju na najviši vrh Crne Gore - Zla Kolata na Prokletijama.

Uz kutiju je postavljena i planinarska knjiga u kojoj će se upisivati planinari prilikom uspona na vrh. Kako kažu, naknadno će postaviti i pečat.

“Želimo svima uspješne uspone na najviši vrh Crne Gore i poručujemo da se upišite u knjigu, koja će biti trajni dokaz vaših uspona na Zlu Kolatu”, poručuju iz Planinarskog saveza Crne Gore.

Planinarsku kutiju su postavili članovi PSK "Očnjak" Nataša Bojović, Aladin Kićo Pjetrović i predsjednik Kluba Almas Čekić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније