Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

Selver Vuković [ Mreža, TVCG ]

23. 03. 2024. 07:36 >> 07:36
Čitaj mi:

HTP "ULCINJSKA RIVIJERA"

Pripreme za sezonu: Ulcinj čeka prve goste već u aprilu

U HTP "Ulcinjska rivijera" uveliko se pripremaju za prestojeću turističku ljetnju sezonu. Nadaju se dobrom odzivu gostiju, a kako poručuju, prve goste očekuju već krajem aprila.

U HTP Ulcinjska rivijera već su krenuli sa saniranjem i renoviranjem kako bi za sezonu sve bilo spremno, a očekuju i da hotel "Maestral" bude otvoren do 1. maja. 

Kako je kazao direktor HTP "Ulcinjska rivijera" Ćamil Hodžić za emisiju "Mreža", ranije su imali problema sa dotrajalim krovovima, ali za ovu godinu sve su sanirali i riješili. 

"Imali smo 56 krovovova koji su prokišnjavali i trenutno smo uspjeli da saniramo 28 ili 30 krova. Sad ta cifra svaki dan varira, tako da vjerujem da ćemo do kraja mjeseca uspjeti ili eventualno do početka sljedećeg mjeseca, da sve te krovove koje smo planirali u potpunosti promijenimo ili da saniramo gdje je to potrebno", rekao je Hodžić. 

Krenuli su i u renoviranje enterijera, a i radi se na doradi kupatila. Renoviraju se i kućice tipa B.

"Vjerujemo da ćemo do sezone imati 100 renoviranih kućica tipa B. Potom idemo ozelenjavanje našeg naselja i sređivanje staza", najavio je Hodžić. 

Otvaranju sezone se nadaju već 28. ili 29. aprila.

"Za prazbik 1. maj bićemo otvoreni za goste. Ovim putem ih pozivam sve da dođu i da nas posjete", poručio je Hodžić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније