Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Klix.ba ]

24. 05. 2021. 19:05 >> 12:37
1

NEGIRAO OPTUŽBE

Pobjednik Eurosonga dobrovoljno će se testirati na drogu

Pobjednik Eurosonga i frontmen grupe Maneskin, Damiano David, svojevoljno će uraditi test na prisustvo narkotika nakon što je prethodno optužen za konzumiranje kokaina u finalu takmičenja, prenosi klix.ba.


Snimke koje su postale viralne na društvenim mrežama prikazuju bend kako pije i slavi za svojim stolom tokom događaja, dok je pjevač Damiano David nakratko sagnuo glavu iznad stola.

Ovakav potez pjevača protumačen je kao konzumiranje kokaina, što je on opovrgnuo na press konferenciji nakon samog finala.

"Thomas (gitarista) je razbio čašu... Ne koristim drogu. Molim vas, ljudi, nemojte to govoriti. Nemojte to govoriti, zaista", rekao je David.

U nedjelju je Evropska radiodifuzna unija (EBU), organizator Eurovizije, objavila zvaničnu izjavu o incidentu te su kazali kako su svjesni špekulacija oko videosnimka pobjednika Eurosonga.

EBU je rekao da je bend "snažno opovrgnuo" navode o upotrebi droga i da će David po dolasku kući dobrovoljno odraditi test na narkotike.

Bend je zatražio test odmah u subotu uveče, ali ga EBU nije mogao odmah organizirati, rekli su organizatori.

"Bend, njihova uprava i šef delegacije obavijestili su nas da u Zelenoj sobi nije bilo droge i objasnili su da je za njihovim stolom razbijena čaša i da je pjevač sklonio komade stakla. EBU može potvrditi da je slomljeno staklo pronađeno nakon provjera na licu mjesta. I dalje pažljivo gledamo snimke i ažurirat ćemo daljnje informacije u dogledno vrijeme.", piše klix.ba.

Kako je Variety prenio, test će odraditi u ponedjeljak.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније