Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Sponzorisani tekstovi

PR tekst

15. 07. 2022. 13:07 >> 13:04

CEREMONIJA U LONDONU

Euromoney proglasio NLB za najbolju banku u Crnoj Gori

NLB Banka AD Podgorica dobila je priznanje „Najbolja banka u Crnoj Gori“ koje dodjeljuje svjetski uticajan finansijski magazin „Euromoney“. Prestižnu nagradu „Awards for Excellence 2022“ primio je predsjednik upravnog odbora Martin Leberle, na ceremoniji koja je 13. jula održana u Londonu.

NLB Banka je tokom višedecenijskog poslovanja u Crnoj Gori kao sistemska banka izgradila poziciju kredibilnog i odgovornog finansijskog partnera građanima i privredi, njegujući prepoznatljiv kvalitet usluge i djelujući kao uzoran član društva koji u kontinuitetu doprinosi podizanju kvaliteta života i razvoju sredine u kojoj posluje.

“Ponosni smo na ovo značajno priznanje koje nam daje „vjetar u leđa“ ka ostvarivanju našeg dugoročnog cilja – da postanemo najbolja banka u Crnoj Gori. Vrijedno radimo u pravcu zacrtanih ciljeva, a da smo na dobrom putu, govori i ovo laskavo priznanje i rekordan finansijski rezultat ostvaren u prethodnoj godini. U našem fokusu ostaje prije svega zadovoljstvo korisnika, zaposlenih, klijenata i poslovnih partnera, zato nastavljamo sa inovacijama i daljom optimizacijom procesa i prodajnih kanala banke u cilju pružanja još boljeg korisničkog iskustva i još većeg zadovoljstva našim uslugama i proizvodima.

U prethodnoj godini uspješno smo završili proces spajanja sa Komercijalnom bankom i to u rekordnom roku i bez žalbi klijenata. Ovako dobri rezultati ne bi bili mogući bez velikog zalaganja svih zaposlenih u NLB Banci, ali i podrške snažne NLB Grupe, koja posvećeno gradi svoju poziciju finansijskog, bankarskog regionalnog šampiona, koji nastavlja da unapređuje kvalitet života u Crnoj Gori i u cijelom regionu Jugoistočne Evrope koju smatra svojim domom “, izjavio je Martin Leberle, u ime Uprave NLB Banke AD Podgorica, povodom osvajanja nagrade.

Priznanje za banku godine „Euromoney“ dodjeljuje se na osnovu više kriterijuma, među kojima se osim finansijskih pokazatelja, uzimaju u obzir tržišna pozicija, inovacije, istraživanja, nove usluge, sistem upravljanja i profesionalnost zaposlenih u finansijskim institucijama. Konačnu odluku o dobitnicima nagrada donosi urednički tim magazina, sastavljen od novinara i izvjestilaca specijalizovanih za regione i oblasti koje se nagrađuju. Ključni kriterijum za dodjelu nagrade su unapređenja sprovedena u prethodnih 12 mjeseci poslovanja.

Magazin „Euromoney,“ sa sjedištem u Londonu, pripada grupi svjetski najuticajnijih finansijskih časopisa, koji objavljuje globalne informacije namijenjene finansijskim ekspertima i top menadžerima još od 1969. godine. Od 1992. godine "Euromoney" dodjeljuje nagrade za izvrsnost (Awards for Excellence), a njihov program predstavlja „zlatni standard“ nagrađivanja u bankarskoj industriji i pokriva 20 globalnih, 50 regionalnih nagrada, te nagrada za najbolju banku u gotovo 100 zemalja. Priznanje „Banka godine“ koje ovaj časopis dodjeljuje, smatra se jednom od najprestižnijih svjetskih nagrada u oblasti finansija i bankarstva.
 
Ove godine, titulu najbolje banke na svijetu ponijela je Bank of America, dok je za najbolju investicionu banku proglašena banka Goldman Sachs, a banka City imenovana je za najbolju digitalnu banku na svijetu.

Više informacija dostupno je na sajtu Euromoney-a: www.euromoney.com

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније