Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Sponzorisani tekstovi

12. 03. 2024. 10:33 >> 10:33
Čitaj mi:

Apartmani u Portonovom

Gdje za vikend? Posebne ponude i zanimljivi događaji čekaju vas u Portonovom

Proljeće je pred vratima i sada je savršeno vrijeme da provedete vrijeme na moru i napunite se dobrom energijom pred ljetnju sezonu.

 Apartmani u Portonovom su dostupni tokom čitave godine, a trenutno je aktuelna posebna ponudi po cijeni od 196 eura za dvije osobe koja uključuje smještaj u ekskluzivnim apartmanima, besplatnu 30-minutnu masažu, doručak na bazi švedskog stola, besplatan pristup modernoj teretani i još mnogo toga.

Pored toga, restorani u Portonovom su se pobrinuli za zabavu te vas ovog vikenda očekuju tematske večeri i muzika uživo.

U petak, 15. marta, u lounge baru Maison du Monde očekuje vas Burger Friday. Na meniju će se naći sedam novih burgera, a od 21:00 vas očekuje Happy Hour, uz sva pića na popustu od 30%.

Za muziku će biti zadužen DJ Gosha, a za više informacija i rezervacije možete kontaktirati +382 63 480 545.
U Rockfish restoranu, u subotu 16. marta od 19.30, moći ćete da uživate uz njihov novi meni, a za muziku će biti zadužen Korablev bend. Za više informacija i rezervacije možete pozvati +382 68 555 596.

Istog dana, u baru Maison du Monde od 21:00 očekuje vas drugi po redu Gypsy Night. Imaćete priliku da slušate romsku muziku u različitim stilovima, a ako ste ikada poželjeli da saznate više o svojoj budućnosti, moći ćete to da iskusite iz prve ruke.

Za više informacija i rezervacije smještaja možete kontaktirati +382 67 932 999.

Kalendar događaja u Portonovom dostupan je na linku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније