Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

M.M.Lj. [ Klix ]

05. 10. 2021. 10:58   >>  11:05

FASHION WEEK

Simpsonovi predstavili Balensijaginu kolekciju

Posjetioci dugo očekivane revije na Paris Fashion Weeku juče su pogledali desetominutnu epizodu animirane serije "The Simpsons" u kojoj su Homer, Mardž, Bart, Lisa i Megi Simpson predstavili Balensijaginu kolekciju.

Likovi su se našalili sa reputacijom pomenute modne kuće zbog neobičnog dizajna i preskupih komada odjeće. Mardž se zaglavila dok je prolazila kroz vrata jer su naramenice haljine koju je nosila bile prevelike, a Homer se zamalo onesvijestio kada je vidio da odjevni predmet košta čak 19 hiljada dolara.

Homer je prošetao pistom noseći sunčane naočare i jaknu sa Balensijaginim logotipom. Bart je vozio skejtbord noseći bijelu majicu, farmerke i kožne čizme. Lisa i Megi obukle su crvene haljine koje se šire pri dnu.

U epizodi su se pojavili i drugi likovi iz popularne serije: Peti i Selma , Smiters i Wiggum. Vlasnik paba Mo takođe je "briljirao" u Balensijaginom sakou i čizmama.

Mardž je "ukrala šou" u zlatnoj haljini sa mašnom na leđima, a aplauzom su je nagradile poznate ličnosti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније