Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Klix.ba [ R.B. ]

24. 01. 2022. 14:45 >> 22:42

SA 22 GODINE

Kako je Adriana Lima izgledala na početku karijere

Brazilska manekenka Adriana Lima (40) jedna je od najpoznatijih modela Victoria’s Secret brenda, a profesionalnim modelingom bavi se već 21 godinu. Slavna manekenka na Instagram storiju podijelila je fotografiju i pokazala kako je izgledala na početku karijere, kada je imala samo 22 godine.

Lima je ostvarila zavidnu karijeru na kojoj aktivno radi već više od dvadeset godina. Ona je već na početku svoje karijere manekenke usvojila tri osnovna pravila za dobar izgleda.

Tajne njenog izgleda kriju se u redovnom vježbanju jer smatra da nema jednostavnog rješenja za fit figuru. Ona svaki dan izdvaja bar 30 minuta kako bi trčala ili vozila bicikl, a kad god može odlazi u teretanu.

Takođe, svjesna je da je ishrana veoma važna za dobar izgled te svoj dan započinje napitkom koji podstiče rad metabolizma, a u ovom slučaju je savjetovala napitak od avokada s malo meda i vode.

Hidratacija je neophodna za zdravu i vitku figuru, a Adriana savjetuje da povećate unos vode u organizam. Osim što je dobra za kožu, voda smanjuje napade gladi. Nabavite flašicu u kojoj ćete uvijek imati vode, a u posudici uvijek nosim svježe voće.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније