Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

M.M.Lj. [ Klix ]

24. 05. 2022. 09:13 >> 09:11

ARIJANA POGAJSKI

Hrvatska izabrala predstavnicu za Miss svijeta

Arijana Podgajski je proglašena novom Miss Universe Hrvatske, što znači da će ona predstavljati ovu zemlju na izboru za Miss svijeta.

Naime, izbor za Miss Universe Hrvatske održao se sinoć u Zagrebu. U takmičenju je učestvovalo 13 djevojaka. Inače, Arijana je rođena u Krapini, ima 19 godina i studentkinja je Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

"S majkom sam posjećivala sklonište za napuštene životinje izvodila ih u šetnju. Kao Miss Universe Hrvatske želim da se zalažem za mentalno zdravlje, prava žena i napuštene životinje", kazala je.

Titulu prve pratilje osvojila je Klaudija Krezić iz Sesveta, a druga pratilja je Veronika Đerek iz Ivanić Grada. Program je vodio Davor Garić, a nastupili su i pjevači Filip Rudan i Jacques Houdek.

Bile su prisutne i bivše Miss Universe Hrvatske, među kojima su Ora Antonia Ivanišević, Ivana Mišura, Mia Pojatina, Ivana Delač...

Inače, 71. izdanje izbora za Miss svijeta održat će se 10. decembra u Puerto Riku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније