Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

М.М.Љ. [ Klix.ba ]

17. 07. 2023. 07:32 >> 07:33

VIŠE OD 100 LjUDI

Turisti u kući Agate Kristi, doživjeli scenu iz romana

Više od 100 ljudi u petak je, zbog oluje, ostalo zarobljeno u domu slavne književnice Agate Kristi u Grinveju.

Vijest dolazi, nakon što je jedna of turistkinja pozvala lokalne medije kako bi proširila vijest da je otprilike 100 turista zarobljeno u zemljištu bivše kuće za odmor slavne književnice.

Nešto kasnije, lokalne vlasti su objavile da je na magistralu koja vodi prema imanju, palo stablo, te da čine sve kako bi se zarobljeni turisti osjećali sigurno dok čekaju pomoć.

Za to vrijeme, tvrde da su turisti imali priliku da bolje istraže imanje i uživaju u mogućnostima koje pruža ovaj kompleks.

Uprkos tome što nije bilo razloga za paniku, neki korisnici društvenih mreža nisu mogli, a da nastalu situaciju ne uporede s jednim od kultnih misterioznih romana Agate Kristi "A onda nije bilo nikoga", u kojem se deset stranaca neobjašnjivo poziva u zabačenu vilu na obali Devona, gdje su članovi družine misteriozno ubijeni, a stranci ubrzo shvataju da je među njima ubica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније