Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

25. 02. 2018. 21:21 >> 21:26

MEĆAVA U TORINU

Duel Juventusa i Atalante odgođen zbog snijega

Duel između Juventusa i Atalante, u okviru 26. kola Serije A, neće biti odigran danas.

Loši vremenski uslovi u Torinu još juče su doveli u pitanje odigravanje ove utakmice, ali su organizatori uradili veliki posao u pripremi terena i izgledalo je da će meč ipak biti odigran.

Izgledalo je u jednom trenutku da će utakmica biti pomjerena samo za pola sata, ali je nakon provjere terena odlučeno da se ipak ne igra.

Jak snijeg počeo je da pada tokom zagrijevanja igrača, u potpunosti je prekrio teren u Torinu i glavni sudija Mauricio Marijani donio je odluku da odgodi meč.

Za sada nije poznato kada će utakmica biti odigrana, ali potencijalni termin je 14. mart, sedam dana nakon revanša između Totenhema i Juventusa u osmini finala Lige šampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније