Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

12. 08. 2013. 16:13 >> 16:21

BOLJI DANI

Zaneti: Borićemo se za trofeje

Defanzivac Intera Havijer Zaneti uvjeren je da će se njegov klub ponovo boriti za trofej pod palicom novog trenera Valtera Macarija.

Inter je prošlu sezonu završio na razočaravajućem devetom mjestu u Seriji A i to je prvi put da je ovaj klub ostao bez učešća u evropskim takmičenjima.

Kapiten I legenda milanskog kluba je siguran da Inter može da igra mnogo bolje.

"Kao što sam već rekao, pravimo novi tim, sa novim trenerom. Znam da su momci radili naporno u predsezoni, pokušavamo da nađemo ravnotežu, kako bi bili što konkurentniji. Neki od nas su i dalje povrijeđeni, ali mi želimo da stvorimo mladu ekipu koja će moći da se takmiči za trofeje", rekao je Zaneti.

Zaneti se oporavlja od povrede Ahilove tetive tako da će najvjerovatnije propustiti prvi meč koji Inter na svom terenu igra protiv Đenove.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније