Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

15. 06. 2022. 17:05 >> 17:03

SELEKTOR MAĐARSKE

Rosi: Pobjedu nad Englezima proslaviću na koncertu Red Hot Chili Peppersa

Italijanski stručak i jedan od tvoraca preporoda Mađarskog fudbala, Marko Rosi oduševljen je izdanjem svojim momaka u duelu sa Englezima na Vembliju.

Mađarska je nanijela najteži poras Englezima u posljednjih 100 godina, pobjedivši sa 0:4 na tereni aktuelnih evropskih viceprvaka.

"Znali smo da će meč protiv Engleske da bude težak za nas, bili smo svjesni činjenice da ćemo patiti. Mučili smo se, ali smo zajedno uspjeli da se izborimo sa svime. Svakako, ovakav rezultat nije moguće ostvariti bez sreće", kazao je Rosi.

Iako je cijela zemlja u euforiji, pa čak i premijer Viktor Orban, iskusni stručnjak poziva na da se "otane na zemlji".

"Moramo da ostanemo na zemlji. U ovom trenutku imamo sedam bodova, uz malo sreće, možda osvojimo i takmičenje. Bilo bi to pravo čudo. Niko nije mogao ni da sanja ove rezultate. Srećan sam zbog igrača, stručnog štaba i navijača".

Na početku novog izdanja Lige nacija, Mađari su u grupi sa Njemačkom, Italijom i Englesom unaprijed proglašeni za apsolutne autsajdere.

Nakon četiri kola prvi su sa sedam osvojenih bodova (dvije pobjede na nad Englezima, remi sa Njemcima na gostovanju i poraz od Italije).

Harizmatični Rosi je na kraju rekao kako će proslaviti ovih sjajnih deset dana mađarskog fudbala, tako što će otići na koncert američke rok grupe Red Hot Chili Peppers.

"Kada sam preuzeo ovaj tim, rekao sam da želim da ostavim trag. Čini mi se da je taj trag sada vidljiv. Kada umrem, sigurno će održati minut ćutanja zbog svega ovoga. Ovo je veliko dostignuće za mene. Momci su proslavili ovu pobjedu u svlačionici, vjerujem da će i po povratku. Ali to je to, uskoro ćemo imati nove obaveze. Ja ću ići na koncert Red Hot Chili Peppers, a onda ću otići kući jer mi nedostaje moja porodica" zaključio je Rosi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније