Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

26. 04. 2024. 11:02 >> 11:05

trenirao sa mnogo mlađim igračima

Romario se vratio treninzima sa 58 godina i postigao dva gola

Legendarni brazilski fudbaler Romario vratio se treninzima sa 58 godina, skoro dvije decenije otkako je završio igračku karijeru, i trebalo mu je samo nekoliko minuta da pokaže umijeće.

Romario, svjetski šampion sa Brazilom iz 1994. godine postigao je dva gola dok je trenirao sa mnogo mlađim igračima fudbalskog kluba Amerika iz Rio de Žaneira, čiji je predsjednik.

Amerika će se ove godine takmičiti u drugoj diviziji šampionata države Rio de Ženeiro. U njenom sastavu je i Romarinjo, jedan od sinova bivše zvijezde Barselone.

"Moj najveći cilj ovdje je da imam priliku da igram sa svojim sinom. Mnogi sportisti imaju taj cilj. Lebron Džejms želi da igra sa sinom sljedeće sezone u NBA ligi. Tu šansu je imao i Rivaldo. I ja to želim", rekao je Romario novinarima poslije treninga u četvrtak.

Umoran poslije treninga, Romario se našalio da će mu uskoro trebati i nosila.

"Za čovjeka koji nije trenirao 16 godina, uspio sam malo da trčim. Želim da jedna stvar bude potpuno jasna - neću igrati cijelo prvenstvo. Moja ideja je da igram nekoliko minuta na nekim mečevima. Ono što je najvažnije je Amerika", rekao je Romario.

Amerika će prvu ligašku utakmicu odigrati 18. maja. Romario je postao predsjednik tog kluba 2023. godine, sa ciljem da ga vrati u prvu ligu.

Poznato je da Romario nije bio ljubitelj penala, ali izgleda da se predomislio.

"Ako dođe do penala, predsjednik kluba će tražiti da ga izvede. Ako trener kaže ne, biće otpušten, a predsjednik kluba će svakako izvesti penal", našalio se Romario.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније