Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К. [ Beta ]

26. 01. 2023. 14:53 >> 15:53

ZABRANA

Fudbaleru Njukasla oduzeta vozačka

Fudbaleru Njukasla Žoelintonu danas je izrečena jednogodišnja zabrana vožnje, nakon priznanja da je upravljao automobilom pod dejstvom alkohola.

Brazilski vezni igrač pao je na alko-testu nakon što ga je policija zaustavila u ranim satima 12. januara u Njukaslu.
Okružni sudija Pol Karer zabranio mu je da vozi godinu dana, uz mogućnost da se kazna smanji na devet mjeseci, ukoliko bude pohađao kurs za odvikavanje.

Osim zabrane 26-godišnji fudbaler moraće da plati 29.000 funti. Sudija je kaznu izrekao na osnovu dokumenata koji pokazuju da Žoelinton nedeljno zarađuje 43.000 funti.

Karer je rekao da je uzeo u obzir Žoelintonovo priznanje krivice i saradnju sa policajcima tokom hapšenja.

"Doveli ste sebe u stvarnu opasnost i to je moglo da ima katastrofalne posljedice po živote drugih. Iskreno se nadam da ste naučili iz ove greške i da vas više nećemo vidjeti u ovom sudu", rekao je on.

Sudski postupak uslijedio je dva dana nakon što je Žoelinton postigao pobjednički gol za Njukasl protiv Sautemptona (1:0).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније