Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р. [ Beta ]

31. 01. 2023. 15:30 >> 15:22

VEZISTA JUNAJTEDA

Eriksen zbog povrede zgloba 'duži period' van terena

Danski fudbaler i vezista Mančester junajteda Kristijan Eriksen mogao bi da propusti veći dio ostatka sezone zbog povrede skočnog zgloba, saopštio je klub.

Eriksen je doživio povredu tokom meča protiv Redinga u subotu u okviru FA kupa.

Junajted je saopštio da će Eriksen biti van terena "duži period", najvjerovatnije do kraja aprila ili početka maja.

"Postoji nada da će Kristijan moći da zaigra i zauzme važnu ulogu u timu u posljednjoj fazi sezone", navodi se u saopštenju kluba iz Mančestera.

Bivši fudbaler Totenhema i milanskog Intera doživio je srčani udar tokom utakmice na Evropskom prvenstvu 2021. godine i morao je da bude reanimiran defibrilatorom.

Fudbalu se vratio prošle godine, kada je potpisao za engleski Brentford, a ovog ljeta je prešao u Mančester junajted, za koji je upisao 31 nastup.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније