Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В. [ Beta ]

08. 03. 2023. 11:52 >> 11:52

HIT SEZONE

Trener Benfike: U završnoj fazi Lige šampiona svi protivnici su jaki

Trener fudbalera Benfike Rodžer Šimit rekao je da u završnoj fazi Lige šampiona nema lakih protivnika i da će ekipa dati sve od sebe da se plasira u polufinale najelitnijeg evropskog takmičenja.

Benfika se sinoć plasirala u četvrtfinale Lige šampiona, pošto je u revanšu osmine finala pobijedila Briž sa 5:1. U prvoj utakmici portugalska ekipa pobijedila je sa 2:0, pa je ukupnim rezultatom 7:1 prošla dalje.

"U ovoj fazi Lige šampiona protivnici su uvijek dobri, moramo svakoga da poštujemo. Ali, ako budemo igrali ovako, koncentrisani, uz motivaciju i dobru odbranu, daćemo sve od sebe da se plasiramo u polufinale", rekao je Šmit.

Benfika je sezonu počela u avgustu u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, očekivanja nisu bila visoka poslije loše sezone, ali je iz runde u rundu ekipa pokazivala napredak pod Šmitom.

Benfika je prošla grupu sa Pari Sen Žermenom i Juvenutusom kao prvoplasirana i ostale ekipe je neće smatrati lakim protivnikom na žrijebu koji će biti održan 17. marta.

Ako se plasira među četiri najbolje ekipe, to će biti prvi put od 1990. godine da Benfika igra u polufinalu, kada je izgubila od Milana.

"Imali smo veliko poštovanje prema Brižu, a sada se već okrećemo narednoj rundi. Bez obzira ko će nam biti protivnik, igraćemo na isti način", rekao je napadač lisabonske ekipe Gonsalo Ramos.

Benfika je izgubila samo jednom u 42 utakmice ove sezone i neporažena je 19 mečeva na domaćem terenu. Ekipa nema poraz u posljednjih 13 utakmica u svim takmičenjima, uz 11 pobjeda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније