Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В. [ Beta ]

11. 03. 2023. 18:26 >> 18:26

PREMIJER LIGA

Čelsi se probudio, Totenhem čuva četvrto mjesto

Fudbaleri Čelsija pobijedili su danas na svom terenu Lester sa 3:1, u utakmici 27. kola Premijer lige.

Čelsi je poveo golom Bena Čilvela u 11. minutu, a izjednačio je Patson Daka u 39. Igrač Čelsija Žoao Feliks postigao je gol u 34. minutu, ali je poslije upotrebe VAR tehnologije pogodak poništen zbog ofsajda.

Novo vođstvo gostujućem timu doneo je Kaj Haverc u šestom minutu nadoknade prvog poluvremena, a konačan rezultat postavio je Mateo Kovačić pogotkom iz voleja u 78. minutu.

Lester je utakmicu završio sa desetoricom, pošto je Vaut Fas u 87. minutu dobio drugi žuti karton.

Čelsi je prekinuo niz bez pobjede i poslije devete u ligi zauzima 10. mjesto na tabeli sa 37 bodova. Lester je pretrpio četvrti uzastopni poraz, ukupno 16. u ligi i zauzima 16. mjesto na tabeli sa 24 boda i ima bod više od pretposljednjeg Lidsa.

Fudbaleri Totenhema pobijedili su na svom terenu u Londonu Notingem Forest sa 3:1.

Totenhem je postigao gol u četvrtom minutu kada je strijelac bio Rišarlison, ali je poslije upotrebe VAR tehnologije pogodak poništen zbog ofsajda. Domaći su poveli golovima Harija Kejna, u 19. minutu i u 35. minutu iz jedanaesterca i Hjun Min Sona u 69. minutu, a konačan rezultat postavio je Džo Vorol u 81. minutu.

Forest je imao dobru priliku za pogodak u petom minutu nadoknade vremena, ali je Andre Aju promašio jedanaesterac.

Totenhem je četvrti na tabeli sa 48 bodova, a Notingem Forest sa 26 bodova zauzima 14. mesto na tabeli.

U ostalim utakmicama, Everton je na svom terenu golom Dvajta Meknila pobijedio Brentford sa 1:0, a Lids je kao domaćin odigrao neriješeno 2:2 sa Brajtonom.

Kasnije igraju Kristal Palas - Mančester siti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније