Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

17. 03. 2023. 16:40 >> 16:40

"FINALE PRIJE FINALA"

Salihamidžić: Volim kad igramo protiv najjačih timova, to nas inspiriše

Sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić kazao je da je okršaj sa Sitijem u četvrtfinalu Lige šampiona zapravo finale prije finala. On je istakao da Bavarce inspirišu dueli sa najjačim kluobvima u Evropi.

"Nismo mogli da dobijemo jačeg rivala od Mančester sitija. Ovo kao da je finale Lige šampiona, baš kao što je to bio i dvomeč protiv PSŽ-a. Ali, ja volim kad igramo protiv najjačih timova. To nas inspiriše. Igrači Bajerna su spremni na to, vrlo su fokusirani i očekujem dvije velike utakmice", rekao je Salihamidžić.

On vjeruje da će njegova ekipa nakon što je zaustavila Mesija i Mbapea, izaći na kraj i sa Halandom.

"Mislim da ne treba trošiti riječi na priču o tome kakav je fudbaler Erling Haland. On je jedan od najboljih na svijetu. Međutim, to su i fudbaleri PSŽ-a, a naši igrači su uspjeli da ih zaustave. Zato i ne sumnjam da će isto uspjeti i protiv Sitija. Mislim da je ovo najinteresantniji par četvrtfinala i da će navijači širom svijeta uživati", istakao je Salihamidžić.

Prva utakmica između biće odigrana 11. ili 12. aprila u Mančesteru, a revanš je nedelju dana kasnije u Minhenu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније