Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

31. 03. 2023. 15:34 >> 15:33

BUDUĆNOST FAVORIT, ALI...

Sekulović: Mornar iskusna ekipa, opasna iz prekida

Fudbaleri Budućnosti nakon reprezentativne pauze sjutra dočekuju Mornar, u 27. kolu šampionata Crne Gore. Igrač "plavih" Petar Sekulović istakao je da ekipa vrijedno trenirala u pauzi, te da sa velikim optimizmom ulazi u završnicu šampionata.

Budućnost i Sutjeska uoči posljednjih deset kola imaju isti broj bodova, s tim što "plavi" imaju utakmicu manje.

"Pauzu smo dočekali na najbolji način nakon pobjede nad Jezerom, prvi dio smo iskoristili da se malo odmorimo, dok je drugi protekao u dobrom radu i pozitivnoj atmosferi, a odigrali smo i tu trening utakmicu protiv Arsenala koju smo takođe dobili što je važno“, poručio je Sekulović i dodao:

"Fokusirali smo se na neke sitne detalje koje će nam biti potrebne protiv Mornara, ali i u nastavku sezone. Ukoliko ispunimo sve što se bude tražilo od nas i ako budemo fokusirani upravo na te detalje mislim da ćemo upisati nova tri boda“.

Sekulović je upravo iz Mornara stigao u zimskom prelaznom roku.

"Utakmici prilazim kao i svakom prethodnom meču, sa željom da na najbolji mogući način pomognem ekipi da dođe do cilja. Naravno, biće mi drago da vidim bivše saigrače i stručni štab“, rekao je Sekulović.

Ističe da je njegov bivši klub izuzetno opasan iz prekida.

"Mornar je odlična ekipa, dobro vođena sa klupe, ima iskusne renomirane igrače, kao i par mladih i perspektivnih. Snaga rivala leži u iskustvu i napadačkom dijelu ekipe, uz igru na prekidima – tu moramo da budemo maksimalno koncentrisani. Međutim, mi smo fokusirani na sopstvenu igru, a ukoliko budemo dobri u posjedu i brzi u pasu uz kvalitet koji posjedujemo – mislim da ćemo doći do pozitivnog rezultata“, istakao je Sekulović.

April mjesec bi mogao da bude odlučujući u borbi za tiulu, jer će ekipe odigrati sigurno šest utakmica. Podgoričani možda i sedam pošto postoji šansa da odigraju odloženi meč sa Rudarom iz 22. kola.

"Svaka naredna utakmica je za nas malo finale i stvarno prilazimo meču sa tim stavom. Četiri od narednih pet utakmica igramo pod Goricom i mislim da imamo dobru šansu da uđemo u niz pozitivnih rezultata kako bismo digli samopouzdanje pred finiš prvenstva“, kazao je Sekulović.

Meč se igra sjutra pod Goricom sa početkom u 15 časova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније