Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

11. 10. 2023. 18:49 >> 18:53

FUDBALER CRVENE ZVEZDE

Bukari povrijeđen, ne zna se težina povrede

Osmana Bukari, fudbaler Crvene zvezde, povrijedio se i neće moći da pomogne nacionalnom timu u naredne dvije utakmice.

Bukari se nalazio u odličnoj formi, što potvrđuju i golovi u prva dva gola grupne faze Lige šampiona protiv Mančester sitija i Jang Bojsa.

Nakon odličnih partija dobio je poziv za reprezentaciju Gane ali izgleda da neće moći da doprinese i nastavi dobru formu.

Proteklog vikenda na utakmici protiv Radničkog iz Kragujevca požalio se na povredu, pa je morao ranije da izađe sa terena. 

U ovom trenutku se ne zna koliko je povreda ozbiljna i da li će biti spreman za nastupe za Crvenu zvezdu, najprije za meč protiv Javora 21. oktobra, a onda i sa Lajpcigom četiri dana kasnije.

Ove sezone Bukari je upisao 11 nastupa za Zvezdu i postigao je pet golova i upisao četiri asistencije.

Nakon odlične partije sa Jang Bojsom, našao se u idelnom timu Lige šampiona za drugo kolo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније