Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

09. 01. 2024. 13:40 >> 13:40
Čitaj mi:

POČINJU PRIPREME

Budućnost potvrdila: Ivanović i Vukčević prva pojačanja "plavo-bijelih"

Fudbaleri Budućnosti nakon četiri nedjelje pauze kreću u pripreme za nastavak sezone u domaćem prvenstvu.

Na prvoj prozivci našla su se i dva nova lica, odnosno Igor Ivanović i Stefan Vukčević, koji će, kako je prenio naš portal juče pojačati Budućnost u nastaku šampionata.

“Prelazni rok još nije ni počeo, a doveli smo ta dva igrača. Igor Ivanović je dobro poznat kako kod nas u klubu, tako i u Crnoj Gori, baš kao i Stefan Vukčević. Biće sigurno nekih odlazaka, vjerovatno i dolazaka. O tome će više sportski direktor kad dođe vrijeme. Nadam se da će se svi uklopiti”, poručio je šef stručnog štaba Mladen Milinković.

Budućnost će pripreme odraditi u tri faze: Podgorica – Antalija – Podgorica. “Plavo – bijeli” će do 22. januara raditi na svom Kampu, zatim će se preseliti u tursko mondensko ljetovalište, odakle je povratak planiran za 3. februar.

“Kako sada stvari stoje, po rasporedu je da igramo prvu utakmicu 17. februara, zato smo se i uklopili da ranije odemo u Antaliju i da dođemo kako bi se privikli na vremenske uslove i podloge. Vidjeli smo da do sada nije bilo prave zime”, govori Milinković, pa se nadovezuje…

“Nijesmo željeli da dođemo iz Antalije, pa da poslije četiri - pet dana odigramo prvu utakmicu. Želja nam je bila da nakon Turske imamo dvije nedjelje da se adaptiramo na naše uslove i terene. Kad dođete poslije dobrih terena, igrači nekako izgube volju, a za nas je jako bitno da se adaptiraju što je bolje moguće za ono što nas očekuje u prvenstvu”.

Budućnost bi trebalo da odigra tri utakmice do odlaska u Tursku, gdje bi trebali da odigraju sa još pet rivala.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније