Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta [ R.B. ]

01. 11. 2021. 15:06 >> 15:08
1

NAJKORISNIJI IGRAČ

Mirotić MVP oktobra u Evroligi

Košarkaš Barselone Nikola Mirotić najkorisniji je igrač Evrolige za oktobar, objavljeno je danas na sajtu tog takmičenja.

Jedino je Barselona bila neporažena u prvih šest kola nove sezone u Evroligi, a jedan od najzaslužnijih za to bio je upravo Mirotić.

Na kraju mjeseca, Mirotić je imao najbolji indeks korisnosti - 144 - od svih igrača Evrolige. On je bio peti po broju postignutih poena (114), uprkos tome što je tek na 27. mjestu po minutima provedenim na terenu.

Mirotiću je ovo šesta mjesečna MVP nagrada, po čemu je rekorder pošto nijedan drugi igrač nije dobio više od tri.

Barselona poslije sedam odigranih utakmica ima šest pobeda i jedan poraz, a u narednom kolu gostovaće Milanu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније