Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

17. 05. 2022. 13:58 >> 13:56
1

ABA

Budućnost protiv Partizana u nedjelju 22. maja

Majstorica polufinala ABA lige između Budućnost Volija i Partizana igraće se u nedjelju 22. maja sa početkom u 20:30 časova u hali "Aleksandar Nikolić", saopšteno je danas iz ABA lige.

Rezultat u seriji je 1:1 pošto su obije ekipe dobile kao domaćini, pa će putnika za finale odlučiti majstorica u Beogradu.

Interesantno je da je liga trebala organizaciono da prolognira utakmice majstorica, zbog Final 4 Evrolige koji se igra za vikend u Beogradu.

Ukoliko dobiju ekipu Partizana, naši košarkaši će ući u svoje treće vezano finale regionalne lige (sezona 2019/20. je prekinuta zbog pandemije koronavirusa).

Dan kasnije, u ponedjeljak 23. maja u istoj dvorani snage će odmjeriti Crvena zvezda i Cedevita Olimpija, čiji će meč takođe da odluči putnika u finale.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније