Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

C.В.

31. 12. 2022. 13:40 >> 13:35

PANATINAIKOS U KRIZI

Radonjić: Čudno je igrati 30 minuta bez faula

Trener Panatinaikosa Dejan Radonjić kazao je da je čudno da njegovi igrači 30 minuta nijesu napravili faul u derbiju protiv Olimpijakosa.

"Zeleni" su sinoć pretrpjeli četvrti vezani poraz u Evroligi, pošto je Olimpijakos kao gost slavio 95:71.

"Moje izvinjenje svima za ovu utakmicu, ovim navijačima, a došlo ih je 20.000 da nas bodri. Izuzev prvih par minuta, ostatak susreta je bio veoma loš. Olimpijakos je to iskoristio, imao kontrolu. Teško je pomiriti se sa ovom slikom. Nismo se borili. Moramo da analiziramo utakmicu, pričamo. Veoma je čudno igrati 30 minuta bez faula", rekao je crnogorski trener.

Panatinaikos zaostaje za Olimpijakosom i u grčkom prvenstvu.

Ima dva poraza, dok tim iz Pireja ima maksimalan učinak (10-0).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније