Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

28. 02. 2023. 10:19 >> 10:13

POVREDA STOPALA

Kraj plejof nadanja Lejkersa: LeBron propušta par sedmica

Veliki peh za Los Anđeles Lejkerse i njihovu trku za plejof stiže danas, nakon objave da će najbolji igrač kalifornijskog tima LeBron Džejms odsustvovati nekoliko nedjelja zbog povrede desnog stopala.

Prema brojnim analitičarima, ovo je ujedno i kraj ambicija Lejkersa da mogu dohvatiti doigravanje ove sezone.

LeBron se povrijedio u nevjerovatnoj pobjedi njegovog tima nad Dalasom, gdje su zaostajali 27 poena prednosti, ali su uspjeli da se vrate.

Džejms je pao prilikom jednog duela, uhvatio se za stopalo, ali je odlučio da nastavi iako se vidjelo da ga stoplao boli. To mu tada nije smetalo da u posljednjoj dionici ubaci 11 poena od svojih 26 i tako doprinese pobjedi svog tima.

Lejkersi će sada morati bez njega da jure plejof. Trenutno su 12. na Zapadnoj konferenciji sa skorom 29:32, ali svega jednu pobjedu udaljeni od pozicije koja vodi barem u plej in turnir.

Sa druge strane, ako postoji igrač koji bi mogao ranije od predviđenog da se oporavi, onda je to sigrurno LeBrojn Džejms.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније