Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

12. 09. 2014. 09:30 >> 09:38

LITVANCI I AMERIKANCI

Pokačili se nakon polufinala

Na kraju drugog polufinalnog meča Mundobasketa u Španiji između Litvanije i SAD-e, došlo je do koškanja na parketu, ali se sve završilo bez većih incidenata.

Amerikanci su još jednom bili dominantni, rezultatske neizvjesnosti nije bilo, ali tenzija se osjećala nakon što je Jonas Valančijunas, bukvalno, zabio lakat u grlo Damarkusa Kazinsa.

Iako je ishod bio poznat već sredinom treće četvrtine, incident koji se desio pred kraj prvog poluvremena ostavio je traga na "živce" igrača na obje strane.

Do kraja utakmice sukoba nije bilo, ali nakon posljednjeg zvuka sirene došlo je do guranja na terenu, a situaciju je morao da smiruje i američki selektor Majk Kšiševski.

"Kouč K" uletio je na parket, bijesan na litvanske košarkaše što su, bar po njemu, umalo izazvali tuču.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније