Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

[ Objavila: J.B.Č. ]

03. 07. 2018. 10:23 >> 10:11
1

PRVENSTVO CG

Odbojka na pijesku u Nikšiću i Herceg Novom

Odbojkaški savez Crne Gore u sklopu projekta "Raširimo mrežu" (Expand the Net), organizovaće turnire u odbojci na pijesku u Nikšiću i Herceg Novom, koji će ujedno biti i Otvoreno prvenstvo Crne Gore u tom sportu.

Turnir su podržali Svjetska odbojkaška federacija FIVB i Evropska odbojkaška federacija CEV.

Kako je saopšteno iz Odbojkaškog saveza Crne Gore, međunarodni festival odbojke na pijesku će se već tradicionalno održati u Nikšiću u okviru sportskog kompleksa na Jezeru Krupac od 6. do 8. jula.

Glavni organizator je ŽOK "Nikšić". Sponzori manifestacije su: Sportski kompleks "Krupac", Mesna industrija Goranović, UnikomS, Cungu i Pivara Trebjesa.

Predviđene su manifestacije:

- Mini volley za kadetkinje (2002.god i mlađe) u odbojci 4 na 4
- Seniorski turnir (2 na 2).

Drugi turnir će se održati u Igalu od 14. do 15. jula.

"Treba istaći da će to biti prvi zvanični turnir koji se organizuje na teritoriji Opštine Herceg Novi. Turnir će se održati na terenima SC Igalo", navodi se u saopštenju Saopštenju Odbojkaškog saveza Crne Gore.

Sponzori manifestacije su Opština Herceg Novi, SC Igalo i Hotel "Play".

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније