Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

[ S.V. ]

20. 01. 2022. 11:43 >> 12:29

PROMOCIJA FILMA "PUT PRAZNE ŠAKE"

Vrijedno sjećanje na zlatno doba CG sporta

Dokumentarni film "Put prazne šake" jedinstveno je ostvarenje koje prikazuje uspjehe crnogorskih karatista i sjajan osvrt na zlatne dane crnogorskog sporta, saopteno je danas na predstavljanju ovog filma. Premijera je najavljena 26.januara u podgoričkom Cineplexxu.

Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta i nekada predsjednik Karate kluba Budućnost Dušan Simonović istakao je da uživa u karateu, te da je ovaj dokumentarni film jedna stvar koja će se samo nadograđivati.

"Film govori o vremenima koja su bila zlatno doba crnogorskog sporta. Nadam se da će karate biti dio olimpijske porodice. To će biti težak posao, ali imam obećanja da će se to i desiti. Na drugoj strani, čestitke ljudima koji su napravili film. Ovo je ogromna priča, koja će se stalno nadograđivati, ovo smo bili dužni da uradimo. Ponosan sam što sam dio ovoga", rekao je Simonović. 

Trener Dragoljub Kopitović istakao je da će Karate klub Budućnost nastaviti kontinuitet dobrih rezultata.

"Sjajna priča, koja iza sebe ima jednu dugu istoriju. Zahvalio bih se svim generacijama kluba. Uložen je veliki rad i trud i svaka čast Milošu na ovome što je napravio. Mi smo jedan od najuspješnijih kolektiva u državi. Nadam se da čemo nastaviti kontinuitet dobrih rezultata", kazao je Kopitović.

Autor filma Miloš Todorović kazao je da je u pitanju izuzetno vrijedno ostvarenje. 

"Zahvalio bih se Dušku Simonoviću koji je odmah prepozao vrijednost filma, kao i Sekretarijatu za sport Glavnog grada. Ovaj film govori o kakvom kolektivu se radi. Karate klub Budućnost zaslužuje ovakvu priču. Ovo je prilika za neke nove generacije da vide kako je to bilo", navodi Todorović. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније